Statistica arata ca 21,1% dintre romani au o ruda de gradul I care are cancer. Principala temere a oamenilor este ca nu pot fi vindecati din cauza lipsei unui tratament, fie ca este ineficient sau indisponibil.

In lupta cu aceasta boala, 46,3% dintre romani considera ca familia este cea mai importanta, in timp ce 30.1% spun ca medicamentele si tehnologiile noi ii pot trata si doar un procent de 16,5% este de parere ca medicii sunt cei care le pot curma suferinta.



Studiul arata ca 68% dintre romani spun ca Statul Roman nu contribuie cum trebuie la asigurarea unui tratament corespunzator pentru bolnavii de cancer, in timp ce 45% spun ca un astfel de diagnostic conduce intotdeauna la deces.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si