Close sidebar
Close sidebar

Statiunea Monteoru - o adevarata bijuterie a Romaniei! George Mihai va arata o destinatie de vis in rubrica "Ati fost aici?"

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 1895, un tanar grec a venit si s-a casatorit cu o frumoasa si bogata buzoianca si inteligent fiind a valorificat puturile de petrol de la Sarata Monteoru si a reusit sa puna bazele statiunii vizitata astazi de o gramada  de turisti. 

Boierul Grigore Monteru a vazut potentialul turistic, dar si potentialul curativ al locului. A adus specialisti din toata Europa care au analizat apele de aici. Ea era folosita pentru tratamentele celor care foloseau bastonul si plecau fara baston. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oaza din Subcarpati aduna o gramada de turisti multumiti, care vor sa se relaxeze vcu cun cocktail si o baie in piscina. 

Piscina de la Sarata Monteoru este cu apa sarata si se incalzeste doar de la soare. Un loc perfect si pentru tineret! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI