Close sidebar
Close sidebar

Stațiuni iberice închise de autorități în urma nerespectării măsurilor de distanțare socială

55 de plaje din Spania au fost închise ieri, din cauza numărului mult prea mare de turiști.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Malaga a fost provincia cea mai afectată, urmată de Cadiz și apoi de Huelva, cu toate acestea, turiștii par să fi uitat de măsurile impuse de autorități pentru preveni răspândirea coronavirusului.

Citeste si: Cea mai mare slăbiciune a lui Keremcem. Telespectatorii îl vor putea revedea pe celebrul actor turc începând din 15 iulie, la Kanal D, în serialul „Dragoste și secrete”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Un nou focar de coronavirus în România. Alertă de ultima oră într-un mare spital județean

”Până astăzi, 6 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.223 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.413 au fost externate, dintre care 20.213 de pacienţi vindecaţi şi 1.200 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.768 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. În intervalul 05.07.2020 (10:00) – 06.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 18 decese (10 bărbaţi şi 8 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bacău, Botoşani, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Bucureşti, Mureş, Olt, Prahova şi Timiş.
Dintre acestea, 1 deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 6 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 3 decese la persoane de peste 80 de ani. 17 dintre decese sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidităţi”, conform raportului făcut public luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI