Din cauza invadării Ucrainei de către Rusia, statuia dictatorului Vladimir Putin a fost dată jos și ar putea fi înlocuită cu cea a lui Volodimir Zelenski.

Citeste si: Ce țări au mai fost invadate de Rusia după al Doilea Război Mondial

Putin a ajuns la fel de detestat ca Adolf Hitler, dictatorul german nazist care a comis Holocaustul și a declanșat cel de-al Doilea Război Mondial.

„Având în vedere ceea ce s-a întâmplat, noi și personalul nostru nu vrem să fim nevoiți să-i reparăm părul și aspectul în fiecare zi”, a spus Delhommeau.

Statuia a mai fost avariată o dată în 2014

Statuia a fost creată în 2000 și a fost mutată într-un depozit până la noi ordine, după ce a fost avariată de vizitatorii muzeului, în weekend.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajele de radio interceptate de o firmă britanică dezvăluie dezordinea trupelor ruse

Întrebat cine l-ar putea înlocui pe Putin, în locul gol dintre statuile președintelui american Joe Biden și președintelui chinez Xi Jinping, Delhommeau a spus că ar putea fi Zelenski.

„Poate că președintele Zelenski îi va lua locul… a devenit un erou pentru că a rezistat și pentru că nu a fugit din țara sa.

Ar putea foarte bine să-și ia locul printre marii oameni ai istoriei și ai zilei de astăzi”, a spus el.

Federația Internațională de Judo a anunțat suspendarea din titlul de președinte onorific 

Și Federația Internațională de Judo (IJF) a anunțat duminică „suspendarea” statutului de președinte onorific și ambasador acordate lui Vladimir Putin, ca reacție la invadarea Ucrainei de către Rusia.

Citeste si: Volodimir Zelensky, în ipostaza de comediant. Cum arăta când era concurent la „Dansez pentru tine”

„Având în vedere conflictul în curs din Ucraina, Federația Internațională de Judo anunță suspendarea statutului domnului Vladimir Putin de președinte de onoare și ambasador al Federației”, a scris IJF într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si