Amy Fabbrini, in varsta de 31 de ani, si Eric Ziegler, de 38 de ani, au pierdut custodia primului lor copil, Christopher, la aproape patru ani dupa ce s-a nascut.

Fabbrini a declarat pentru News Channel ca acesta a fost luat pentru un prieten l-ar fi acuzat de neglijenta si de faptul ca nu se prinde de „indiciile” pe care copilul le da.

Apoi, in urma cu cinci luni, serviciile sociale le-au luat si al doilea copil, Hunter, care abia s-a nascut.

Potrivit documentelor puse la dipsozitie de catre cuplu, evaluarile psihologice au aratat ca femeia are un IQ de 72, plasand-o la „limita extrem de scazuta a rangului de inteligenta", in timp ce sotul ei are un IQ de 66, ceea ce il plaseaza intr-o "o gamă uşoară de dizabilităţi intelectuale".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

IQ-ul mediu este cuprins intre 90 si 110.

"Sunt incapabili din punct de vedere intelectual, fara sa aiba nicio indicatie dupa care sa se ghideze", a declarat un fost voluntar al agentiei de stat care a supravegheat vizitele cuplului la primul copil, din iunie pana in august, scrie DailyTelegraph.

Femei mai are doi copii, gemeni, din prima relatie, insa a cedat custodia cand a ramas insarcinata cu Christopher.

Totusi, femeia nu a stiut ca e gravida pana in luna a 9-a.

Tatal ei, in varsta de 74 de ani, a refuzat sa isi sustina fiica, afirmand ca "nu are instinctele necesare sa fie mama".

Acesta a spus ca sotia lui se ocupa de gemeni, dar a murit de Alzheimer inainte ca Christopher sa se nasca. Motiv pentru care barbat a contactat serviciile sociale.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si