Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep, prin intermediul "Ministerului Finantelor Publice-Agentia Nationala de Administrare fiscala- Directia generala regionala a finantelor publice Galati- Administratia judeteana a finantelor publice Constanta". Simona a contestat executarea silită la Judecătoria Constanța, dosarul fiind înregistrat pe 19 februarie 2020. Fiscul din Constanța, care e subordonat Direcției din Galați, figurează ca intimat, în timp ce Simona Halep este contestator.( vezi care e afacerea secretă a lui Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep)

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Simona Halep, iubita perfectă! Ce a pregătit pentru ca Toni Iuruc să uite de carantină Foto

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep, în culmea fericirii! Este vorba despre un copil!

Obiectul dosarului este “contestaţie la executare dosar executare nr.2910927134129/13/30/1/2020/133010046371817”. Așadar, Fiscul are un dosar de executare a Simonei, înregistrat pe 30 ianuarie 2020. Deocamdată nu a fost stabilit vreun termen pentru proces, din cauza stării de urgență. E posibil ca Simona să nu fi plătit la timp impozite pe bunurile imobile din Constanța, pe care Fiscul vrea să le recupereze.

Simona, care a câștigat două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019), a încasat în carieră premii brute de 36.551. 855 dolari.

Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep. Și tatăl Simonei a avut probleme similare 

Și tatăl Simonei, Stere Halep, a avut probleme similare. În 2018, presa a relatat că Stere Halep este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator.

Fiscul constănţean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 38.068 de lei, fara TVA.

“Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova. La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”,  a scris replicaonline.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si