Close sidebar
Close sidebar

Ștefan Mandachi, "românul cu autrostrada", a fost studentul unei vedete! Mihaela Tatu a fost profesoara lui FOTO

Mihaela Tatu a fost profesoara suceveanului Ștefan Mandachi, românul care a construit un metru de autostradă.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi (33 de ani) a ajuns în prim-planul opiniei publice după ce a construit un metru de autostradă, dorind astfel să tragă un semnal de alarmă privind starea dezastruoasă a drumurilor din România.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Zilele trecute, Mandachi, deținătorul unei afaceri de tip fast-food, a fost vizitat de profesoara lui, nimeni alta decât fosta vedetă tv Mihaela Tatu, în prezent speaker motivațional.  ”Și nu puteam să plec din Suceava de la Hotel Mandachi fără sa ma întâlnesc cu Stefan Mandachi.

My dear student!  Întâlnire scurtă, de doar o oră 😄, si eficienta în toate subiectele discutate.  Iar acum... Ploiești asteapta-mă că vin!”, a notat bucuroasă Mihaela Tatu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI