Barbatul si-a pierdut toti banii la pacanele si, fiind sub influenta alcoolului, i-a cerut Nicoletei bani imrpumut. Femeia a refuzat sa ii dea si atunci, Stefan a lovit-o cu o bata in cap. Dupa 10 minute, femeia a murit.

Stefan Roman, 38 de ani, din localitatea Lazuri, este criminalul barmanitei din Satu Mare, el lucrand de-a lungul timpului, in mai multe locuri, printre

care si Teatrul de Nord Satu Mare.
Acesta a lucrat o perioada si in Occident, dupa care a revenit acasa.Din cate se pare, acesta ar fi avut mai multe probleme cu legea de-a lungul timpului, fapt confirmat de rudele si vecinii acestuia din localitatea Lazuri, potrivit Libertatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Stefan a provenit dintr-o familie harnica, bine vazuta in localitate. De fapt, scrie presasm.ro, nimeni din Lazuri nu stia ce s-a intamplat, iar cand au aflat de la mass media, au fost socati. Nu si-ar fi explicat, totusi, ca Stefan sa fie in stare de asa ceva.

Presupusul criminal a fost arestat preventiv. Magistratii Tribunalului Satu Mare au decis, luni, ca individul, in varsta de 39 de ani, sa-si petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor, fiind suspectat ca ar fi ucis-o in mod brutal pe barmanita Nicoleta Dunca.

Instanta a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare care au cerut, luni, arestarea preventiva a lui Stefan Roman, acuzat de comiterea infractiunii de omor calificat, scrie presasm.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si