Durere nemărginită pentru o familie din Iași. Soț și tată, Ștefan a luat decizia de a-și pune capăt vieții. Tânărul în vârstă de 26 de ani s-a aruncat în fața trenului, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

S-a aruncat în fața trenului, la 26 de ani

Un tânăr din Iași, în vârstă de 26 de ani, a decis să termine socotelile cu viața.

Ștefan era căsătorit și avea doi copii, care acum au rămas orfani de tată.

În urmă cu o seară, Ștefan s-a aruncat în fața unui tren. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, constatându-i decesul.

Citește și: O ieșire în parc se putea transforma într-o tragedie. Patru copii au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt

Ștefan și familia sa

[Sursa foto: observatornews.ro]

Sfâșiată de durere, soția lui Ștefan a postat un mesaj cutremurător pe rețelele sociale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

„Dumnezeu să te aibă în pază, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre.

Te iubim și te voi iubi, dragă tati/soț”, scris soția lui Ștefan pe Facebook, potrivit aceleiași surse.

Apropiații și cei care l-au cunoscut pe Ștefan și-au exprimat condoleanțele și durerea în comentarii. Moartea tânărului se pare că a venit ca un fulger asupra acestora.

„Sincere condoleanţe!!! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui. A plecat prea de tânăr în lumea fără de dor, lăsând în urmă o soţie şi doi îngeraşi, o mamă şi un tată, un frate, care mereu îl vor aştepta să deschidă poarta casei.

Drum lin şi odihnă veşnică, Duţă”, a scris o postare în comentarii, potrivit aceleiași surse. 

„Condoleanțe şi multă putere să treceți peste această pierdere imensă. El mereu va fi alături de voi, iar tu draga mea să fii tare pentru băieți! De azi le ești și mamă, și tată”, a scris o postare în comentarii, potrivit aceleiași surse. 

Citește și: Momentul tragediei în care un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni. "M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni"

Ștefan s-a aruncat în fața trenului, la doar 26 de ani

[Sursa foto: observatornews.ro]

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 07 Iulie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe direcția Chișinău-București a accidentat o persoană. La fața locului, a fost identificată victima, un tânăr de 26 de ani, din județul Iași. Din nefericire, în urma impactului, persoana a decedat.

Conducătorul locomotivei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si