Ștefan a rămas burlac după descalificarea Aleynei în ultima gală din "Casa Iubirii". Concurentul a primit o întâlnire în camera roșie, iar cea pe care a ales-o pentru o discuție privată a fost Ștefania, iubita prietenului său.

Băieții din casă îl suspectează pe Ștefan că ar mai avea sentimente față de Ștefania. Situația tensionată creată de concurenți se pare că îl deranjează pe Cosmin, care așteaptă cu sufletul la gură reacția iubitei sale, aflată în camera roșie cu alt băiat.

stefania si stefan casa iubirii

Ștefan și Ștefania, întâlnire în camera roșie.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ștefan și Ștefania merg la întâlnire în camera roșie

Ștefan și Ștefania se pare că au parte de o discuție privată, în camera roșie. Dintre toate fetele din casă, Ștefan a ales să se întâlnească cu iubita prietenului său.

Întâlnirea celor doi a creat o atmosferă tensionată în casa băieților, înainte de a se întâmpla. Băieții au depănat amintiri și au readus la viață faptul că Ștefan, la intrarea sa în competiție, a considerat-o pe Ștefania o fată potrivită, aceasta aflându-se în topul preferințelor sale cu privire la fete.

Citește și: "Mă mai iubești?"/ Robi și Julia, discuție delicioasă în "Casa Iubirii". Își spun cei doi, de fapt, adevărul în glumă?

Robi: Să nu uităm că, când am intrat în casă, prima pronunțată de Ștefan a fost Ștefania. Știți, nu? Clar nu e exclus...

Patrick: Clar nu e exclus, ea fiind în top 1 la momentul respectiv.

Ștefan (adresându-se către Cosmin): Și ascultă că eu nu zic nimic în momentul ăsta. În continuare... 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a primit mesajul de a se duce în camera roșie, Ștefan l-a pus pe Cosmin să se pregătească, bineînțeles, în glumă.

stefan casa iubirii

Ștefan și Ștefania, întâlnire în camera roșie.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ștefan: Pregătește-te. Glumesc!

Robi: I-auzi. Cică pregătește-te!

În timp ce băieții se amuzau și râdeau în hohote, Cosmin îndura momente tensionate. Concurentul a părut deranjat de situația creată și așteaptă, se pare, reacția iubitei sale.

Cosmin, deranjat de întâlnire dintre Ștefania și Ștefan

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cosmin: Mă supărați maxim!

Robi: E foarte greșit că el zice că niciodată nu ar face, că nu știu, dacă îi dă femeia... 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cosmin: Dar nu mă interesează ce zice el. Nu-mi pasă ce ar face el. Eu vreau să văd reacția ei.

În casa băieților, nedumerirea crește. Aceștia încearcă să deslușească de ce Ștefan a chemat-o, de fapt, pe Ștefania în camera roșie.

stefania casa iubirii

Ștefan și Ștefania, întâlnire în camera roșie.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ștefania: Oarecum nici nu ți-ai dat voie să vorbești cu alte fete. Tu erai doar Aleyna, Aleyna, Aleyna. 

Ștefan: Vezi că oricum trebuia să discutăm. Că mi-ai spus o dată în grădină că vezi că eu cu tine nu am discutat deloc. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si