Close sidebar
Close sidebar

Ștefania avea doar 15 ani și a decis să își pună capul zilelor. Motivul incredibil

Tânăra care a murit luni, 28 octombrie, după ce a căzut de la etaj în Olimp se numea Ştefania O. şi avea doar 15 ani. Fata s-a aruncat cu intenţie, fiind găsită lângă hotelul Oceanic.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că victima, Ștefania O., era elevă în clasa a X-a la un liceu din Mangalia, unde avea și domiciliu, dar locuia fără forme legale în Moșneni.

Citeste si: Sinucidere şocantă în Piatra Neamţ. O femeie de 50 de ani s-a aruncat de pe barajul Bâtca Doamnei

Pe clădirea de pe care se presupune că s-a aruncat au fost găsite lucrurile ei, aranjate în ordine, dar fără a lăsa un bilet de adio.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Moarte suspectă. Patronul unui club de fotbal din România găsit fără suflare lângă un pod din județul Arad

În schimb, în mediul online a fost publicată o discuţie dintre aceasta şi o altă persoană, în care anunţa intenţia sa de a se sinucide, însă nu este clar motivul. Se speculează că avea probleme personale, în timp ce alte persoane susţin că s-ar fi sinucis din cauza unei note proaste- nota 3, respectiv faptul că o profesoară ar fi umilit-o.

Sursa: replicaonline.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI