Ștefania de la Casa Iubirii a vorbit despre ce s-a mai întâmplat în viața sa de când s-a terminat aventura sa în cadrul acestei competiții. 

Ea a vorbit și despre cuplurile din Casa Iubirii. Spre exemplu, Ștefania a dezvăluit că nu prea crede în cuplul Ionuț-Larisa, ci mai degrabă în cuplul Sorin-Nicoleta. 

În plus, fosta concurentă a dezvăluit informații despre noul său iubit! 

Citește și: Anca, acuzată că își bate joc de Flavius! „N-am spus că vreau să-l duc acasă!”

Ștefania, dezvăluiri despre noua sa relație! Fosta concurentă l-a dat uitării pe Cristian

Ștefania a trecut mai departe, uitându-l pe Cristian. Acest lucru este evident, deoarece fosta concurentă în Casa Iubirii și-a făcut o nouă relație.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra a vorbit deschis despre cel care i-a furat inima.

„Noul meu iubit este din București, ne-am cunoscut prin intermediul vărului meu și totul a pornit de la niște mesaje. Ne-am întâlnit și am rămas împreună.

Suntem un cuplu de o lună și ceva.  L-am cunoscut cu puțin timp înainte să îl revăd pe Cristian. Ne înțelegem foarte bine, surprinzător și avem și lucruri în comun. Într-o lună și ceva nu ne-am certat deloc. El e cu un an mai mare decât mine. Eu mai mult stau pe la el, nu ne-am mutat oficial împreună. Petrecem foarte mult timp amândoi, dar nu vrem să ne grăbim.
O vom lua încet, totul va veni de la sine. 
E foarte fidel față de mine, îl simt. Am postat un story împreună și am primit foarte multe reacții pozitive"
, a declarat Ștefania.

Citește și: Kinga a dat cărțile pe față! De ce nu poate blondina să își facă o relație?

Ștefania se înțelege extraordinar cu părinții noului său iubit

Ștefania și noul său iubit se înțeleg de minune, iar relația lor a avansat destul de rapid. Fosta concurentă deja i-a cunoscut familia și programul pentru sărbători  este unul special.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui. Este o familie extraordinar de bună și caldă. Am fost primită cu brațele deschise. Mama lui e o femeie deosebită. Și părinții mei știu despre relație. Ei încă nu se cunosc încă. Cred că de sărbători mergem la Pitești, la părinții lui și apoi, poate, și la mine acasă", a dezvăluit Ștefania.

Citește și: Povestea Xeniei și a lui Bogdan de la Casa Iubirii: „Ne-am cunoscut altfel decât în fața camerei”

Care este relația actuală dintre Ștefania și Cristian?

Ștefania a dezvăluit că nu s-a mai întâlnit cu Cristian.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Nu m-am mai întâlnit cu Cristian și nici nu aș fi vrut. A fost o etapă din viața mea, s-a încheiat, a fost doar o experiență și atât, nimic serios. Nu regret nimic din ce am făcut până acum", a mărturisit Ștefania, la Culisele Iubirii.

Citește și: Natalia, dezvăluiri șocante despre băiatul pe care îl place


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si