Familia Ştefaniei se află într-o situaţie critică şi ar putea rămâne cât de curând fără un acoperiş deasupra capului. conform Libertatea.ro 

”Ne-au trimis hârtie, vor să construiască aici un supermarket sau un bloc de locuinţe. Nu suntem doar noi aici, sunt mai multe familii cu copii”, spune mama copiilor, Florica Cornea, în vârstă de 34 de ani.

Mama Ştefaniei susţine că a fost primită în audienţă la Primăria Sectorului 1, unde a cerut ajutor pentru rezolvarea problemelor cu locuinţa.

”După un an de când ne-am înscris în audienţă, ne-a primit domnul primar. Ştiţi cât a stat de vorbă cu noi? Cinci minute. A ieşit din birou un pic şi apoi a intrat la loc. Ne-a spus că nu are cum să ne ajute, să ne dea locuinţă socială. Cel mult poate să ne aprobe un ajutor la plata chiriei”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deşi nici ajutorul ăsta nu a fost aprobat încă de primărie, soţii Cornea au început să-şi caute o locuinţă pentru închiriat.

”Proprietarii se uită la noi şi mai văd că suntem şi cu mulţi copii, cine să ne primească? Să ne dea primăria măcar un container să stăm, că aici plouă mai rău ca afară, nu ţine acoperişul deloc”, spune femeia.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, neagă că i-ar fi primit în audienţă pe soţii Cornea: ”N-au fost în audienţă, n-au vorbit cu mine”.

Familia Cornea a locuit, anul trecut, o lună în stradă, la un metru de Şoseaua Străuleşti. Şi atunci au fost nevoiţi să plece. Copiii nu au putut merge la şcoală în acest timp, iar unul dintre fraţii Ştefaniei a fost nevoit să repete anul.

Mai multe detalii pe Libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si