Stela Popescu a fost gasita fara suflare de fiica ei adoptiva, cea care a sunat si la 112 si a solicitat o ambulanta. La scurt timp dupa aflarea mortii actritei, Alexandru Arsinel a ajuns la locuinta Stelei Popescu si a oferit informatii noi, scrie wowbiz.ro.

Politia a deschis un dosar de moarte suspecta, specific in aceste situatii, pentru a afla contextul in care s-a produs moartea Stelei Popescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Cred ca era acolo de ieri. Fiica ei, Doina,  a gasit-o", a declarat Arsinel in fata presei.

Trupul neinsufletit al actritei a fost transportat la IML, unde urmeaza sa se efectueze o autopsie.

  "Maine in jurul orei 11 va fi adusa de la IML la Teatru Constantin Tanase, unde va fi expusa pana poimanine dupa masa, cand va fi dusa la Cernica, la biserica, iar duminica va fi inmormantata alaturi de Puiu, sotul ei.



 Voi aveti eu impresia ca eu am cuvinte acum despre Stela? Ce cuvinte speciale sa spun despre Stela? Ea a fost unica si nu imi gasesc cuvinte pentru a o defini. A fost un om extraordinar.
", a spus Arsinel in fata presei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si