Azi, Stela Popescu ar fi fost sarbatorita cu fast, pe scena teatrului, dar si de numerosii sai prieteni si admiratori.

Din pacate, admiratorii si colegii de la Teatrul de Revista au mers azi cu flori si lumanari la mormantul artistei, de la cimitirul Manastirii Cernica.
De altfel, si duminica, la finalul spectacolului de pe scena teatrul de revista, fostii sai colegi au omagiat-o inca o data pe regretata artista.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Parastasul de 40 de zile al Stelei Popescu va fi amanat pentru jumatatea lunii ianuarie, desi el ar fi trebuit sa fie facut mai devreme. “In jurul datei de 31 decembrie, urma sa aiba loc pomana actritei, dar ea se va decala pentru anul viitor! Motivul este legat de faptul ca in perioada dintre Craciun si Sf. Ion nu se organizeaza niciun parastas. In aceste conditii, Dan Puican (n.r.

primul sot al actritei) a anuntat ca el va face o masa mare si va merge la cimitir cu pachete in jurul datei de 15 ianuarie”, au dezvaluit persoane de la Teatrul Contantin Tanase.

Doamna Teatrului de Revista a fost gasita moarta in casa pe 23 noiembrie, la doar doua zile distanta de ultima sa aparitie publica, la un eveniment monden. Trupul artistei a fost depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase, pe scena caruia isi petrecuse mai bine de 50 de ani de viata. Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militare langa sotul ei, Mihai Maximilian, la Cimitirul Cernica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si