Close sidebar
Close sidebar

Stela Popescu, inmormantata cu pantofi visinii cu toc. Cum arata perechea de incaltari si care este povestea ei

Sicriul cu trupul Stelei Popescu se afla acum la Teatrul de Revista "Constantin Tanase", acolo unde admiratorii sai isi pot lua ramas bun de la marea doamna a scenei de revista romanesti.Toata lumea este uimita de cat de frumoasa este Stela chiar si cand isi doarme somnul de veci.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Eleganta si cocheta asa cum a fost tot timpul, stralucind ca un veritabil star de cinema. Pentru ca daca cuiva i se potriveste fara tagada statutul de "vedeta" in Romania, aceasta este Stela Popescu.

Din sicriul rece, mult prea rege pentru un suflet atat de cald, care a usurat trupul inert cu 21 de grame, se putea admira chipul frumoasei adormite Stela Popescu. Coafata, aranjata, fardata, rujata si, chiar, cu gene false, marea doamna a scenei de revista romanesti isi ia ADIO de la noi cu eleganta, asa cum a facut-o intotdeauna.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un alt detaliu al elegantei a fost, insa, remarcat de cei prezenti in foaierul teatrului: pantofii. Inegalabila doamna a teatrului de revista va fi inmormantata cu pantofi visinii cu toc, extrem de eleganti, o pereche pe care o adora. Putina lume stie ca actrita era pasionata de pantofi si avea, acasa, in garderoba ei, sute de perechi, majoritatea eleganti, asa cum ea insasi a fost toata viata.

Pantofii visinii cu care este incaltata acum, cu cateva ore inainte de a fi dusa pe ultimul drum, sunt unii pe care i-a purtat adesea, in spectacolele ei, singura, pe scena teatrului de revista Constantin Tanase sau in duetele cu Arsinel.

Wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI