Vasilica-Steliana Miron a facut valuri acum cativa ani, cand a oferit o declaratie controversata. “Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, ar fi spus Miron, conform mediafax.ro, care i-a facut o prezentare senatoarei inaintea alegerilor parlamentare din decembrie: “O altă prezenţă controversată printre candidaţii PNL este Vasilica-Steliana Miron, care se află pe locul doi al listei PNL Suceava.

Miron a fost aleasă în actuala legislatură pe listele partidului condus de Dan Diaconescu- PP-DD, iar în februarie 2014 a migrat la PNL, deşi susţinuse recent că nu-şi va părăsi niciodată partidul care i-a oferit un loc în Parlament”.
Desi a sustinut ca salariul de senator nu ii este de ajuns, Miron a fost tentata de un nou mandat de patru ani, indemnizatia anuala de senator fiind, conform ultimei declaratii de avere, de 60.876 de lei (5.073 de lei pe luna). Chiar daca declara ca si sotul o sustine financiar, acesta are un venit mai mic decat senatoarea. Partenerul de viata al Stelianei a incasat, in 2015, 15.054 de lei ca executor judecatoresc, si 2.405 lei salariu de la o firma. In total, sotul senatoarei a castigat 17.459 de lei, adica doar 1.454 de lei pe luna! Din pacate pentru Miron, aceasta nu a mai fost aleasa de electorat, asa ca va trebui sa-si gaseasca alte surse de venit decat salariul de parlamentar. 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si