Steve Bannon, fost strateg-şef la Casa Albă şi teoretician al dreptei naţionaliste americane, l-a consiliat pe Donald Trump timp de aproximativ un an, până în august 2017, potrivit News.ro.

Steve Bannon, Brian Kolfage, Andrew Badolato, Thimothy Shea şi alţii „au orchestrat o schemă pentru a escroca sute de mii de donatori” în campania online „We build the wall” (Noi construim zidul, n.r.), în care au fost strânşi 25 de milioane de dolari, a anunţat joi Departamentul american de Justiţie.

Citeste si: Femeia din Rusia care s-a "întors din morți", după o noapte petrecută la morgă. Ce a pățit după câteva zile, șocant

Steve Bannon, fraudă de 1 milion de dolari

Steve Bannon a primit mai mult de 1 milion de dolari, din care a folosit pentru a-şi acoperi cheltuielile personale. El urmează să apară în faţa unei Curţi de justiţie. Potrivit CNN, cazul va fi procesat de FBI. Amprentele lui Bannon vor fi luate, iar acesta va fi prezentat unei instanțe din New York. Audierile vor fi făcute online. În cadrul ședinței inițiale se vor trata condițiile eliberării sale. 

Citeste si: “Nora” lui Sile Cămătaru își etalează silicoanele uriașe la mare, în timp ce e cercetată de polițiști! Giorgiana a intrat cu Mercedesul într-un gard, după ce a consumat alcool la o nuntă!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Brian Kolfage, fondatorul organizației "We Build the Wall":

  

Steve Bannon, 67 de ani, a fost șeful campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump. Înainte de a-și începe cariera politică, Bannon a deținut poziția de președinte executiv al Breitbart News, site de știri, opinii și comentarii de extrema dreaptă pe care Bannon l-a descris drept o platformă pe internet "pentru ideologia alt-right".

Citeste si: Protestatară celebră, ucisă pe stradă de un lunetist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si