Close sidebar
Close sidebar

Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi

Artistul american R&B Stevie Wonder va face o pauză în turneu pentru a fi supus unui transplant de rinichi, potrivit Variety.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistul american R&B Stevie Wonder va face o pauză în turneu pentru a fi supus unui transplant de rinichi, potrivit Variety.

Wonder a anunţat acest lucru sâmbătă, în timpul recitalului de la festivalul British Summer Time Hyde Park. El a explicat că va susţine încă trei show-uri înainte de a fi supus intervenţiei, în luna septembrie.

„Ce se va întâmpla este asta: voi fi operat”, a spus el în faţa mulţimii. „Nu trebuie să auziţi zvonuri despre nimic. V-am spus eu ce se întâmplă. Sunt bine”.

Citeste si: Cauza incendiului de la Mănăstirea Râmeţ a fost un scurtcircuit la un conductor electric din mansardă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o casă din Sectorul 2 din Bucureşti! Poliţiştii fac cercetări

Citeste si: VIDEO| Moment emoţionant! „Noi suntem români“, cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu, pe scena de la NEVERSEA

Wonder, în vârstă de 69 de ani, a confirmat că are deja un donator, fapt primit cu aplauze de public.

„Am un donator, totul e bine. Vreau să ştiţi că am venit aici să vă ofer dragostea mea şi să vă mulţumesc pentru dragostea voastră”, a mai spus el.

În concert, el a interpretat câteva piese clasice, între care „For Once in My Life” şi „Master Blaster”.

Concertul lui a fost al doilea eveniment major în parcul londonez, unde vor cânta Barbra Streisand, duminică, Florence+ The Machine, pe 13 iulie, şi Robbie Williams, pe 14 iulie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI