Close sidebar
Close sidebar

"Știa că o să moară" O tânără de 24 de ani a pierit în chinuri groaznice după ce a suferit șase operații estetice, într-o singură zi. Chirurgul plastician, găsit pe internet, i-a făcut o reducere pentru intervenții

O femeie a dorit să facă șase intervenții chirurgicale într-o singură zi, iar dorința i-a fost îndeplinită de un chirurg plastician, găsit pe internet. La câteva zile de la operații, tânăra de 24 de ani a murit în chinuri groaznice.

Elena Tasca,

Viviane Lira Monte

[Sursa foto: cnnbrasil.com- rețele sociale]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A plătit cu viața pentru visul de a se opera. O tânără de 24 de ani, din Brazilia, a dorit să facă șase intervenții chirurgicale în aceeași zi. Pentru a-și îndeplini dorința a apelat la un chirurg plastician, pe care l-a găsit pe internet, iar medicul i-a făcut și o reducere pentru că realizarea a multor intervenții într-o singură operație, potrivit informațiilor transmise de cnn.brasil.com.

A suferit șase intervenții chirurgicale, într-o singură zi, în cadrul unei operații de opt ore

Viviane Lira Monte, în vârstă de 24 de ani, a murit în chinuri groaznice la trei săptămâni de la intervenția chirurgicală complexă care i-a îndeplinit visul.

Citește și: O mămică de 33 de ani a pierit fulgerător după o banală operație estetică. "Cinci fetițe au rămas orfane"

Dorința tinerei era să facă mai multe operații estetice într-o singură zi, iar un chirurg plastician pe care l-a găsit pe internet a ajutat-o. Pe data de 31 august, Viviane a stat opt ore pe masa de operație pentru liposucție, reducerea sânilor și injectare cu propria grăsime în alte părți ale corpului. La doar 15 ore de la intervențiile complexe, tânăra a fost lăsată să plece acasă.

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Imediat, calvarul tinerei a început. Femeia a fost dusă la spital de urgență, iar medicii au internat-o la terapie intensivă. Viviane Lira Monte a murit din cauza infecției din ambdonem care a condus la insuficiență cardiacă.

Soțul tinerei îl acuză pe chirurgul plastician. Bărbatul a declarat că medicul i-a oferit soției sale și o reducere pentru operația amplă în care el a efectuat mai mutle proceduri. Cu toate acestea, Viviane a plătit 50.000 de euro pentru operația care a ucis-o.

Citește și: Cornel Dinu, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată: "A trecut «coasa» pe lângă mine. Nu se moare pe masa de operație"

Avea inflamație și infecție din cauza intervenției chirurgicale. Nu a mai putut să respire, dar medicii au reușit totuși să o reanimeze. A fost intubată, îngrijită, dar pur și simplu nu a mai putut să se întoarcă. Am văzut-o murind încetul cu încetul. Au fost 22 de zile de suferință cumplită. În fiecare zi ne vorbea cu o voce din ce în ce mai slabă. Știa că era pe moarte,   a declarat soțul tinerei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI