Exista niste gene care controleaza anumiti parametri in greutatea corporala, gene care influenteaza, mai bine spus, de la ce ne ingrasam: de la carbohidrati sau de la grasimi, in ce proprotii.
In timp ce multi dintre noi au fost ocupati cu numararea caloriilor si micsorarea portiilor de mancare, stiinta nu a stat degeaba. Testele ADN aduc informatii cruciale despre cum, cat si mai ales ce anume sa consume o persoana, pentru a nu acumula kilograme in plus sau chiar pentru a slabi.
"Stiinta a lucrat cu concept. E destul de mari: categorii! Pieptul de pui e bun la toata lumea. Nu, nu este bun la toata lumea. Daca, spre exemplu, o anumita legume, precum catravetele sau varza, va face bine dumneavoastra, la mine s-ar putea sa nu aiba acelasi effect"
"Fiecare persoana fiind unica are nevoie de schimbarea proportiilor. Si am avut surpriza sa avem rezultate f bune doar prin schimbarea proportiilor de nutrient"
Nutritionistii au inceput sa aiba deja primele rezultate cu pacienti care au inceput sa-si adapteze mancarea in functie de rezultatele testului ADN.
Informatiile din ADN sunt, uneori, cruciale pentru nutritionisti, iar programul alimentar poate fi dat cu totul peste cap.
Testul ADN nu functioneaza doar intr-un singur sens: genele contin informatii specifice atat pentru cei care vor sa se ingrase, dar si pentru cei care vor sa obtina performante sportive intr-o anumita directie.
"Peste 200 de retete personalizate pentru noi! Arata asa, e ilustrata grapfic foarte frumos, cu cantitati.