Ştirile Kanal D  de la ora 12:00 s-au aflat ieri în topul preferinţelor telespectatorilor, staţia plasându-se pe primul loc la nivelul publicului Comercial şi National, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Un nou sezon “Bravo, ai stil!” va pune în lumina reflectoarelor noi concurente, încă necunoscute publicului larg, dar gata să cucerească podiumul!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, grupajul informativ prezentat de Cristina Dorobanţu  vineri, de la 12:00, a înregistrat 1,7% Rating şi 17,6% cotă de piaţă, pe targetul Comercial, şi 2,2% Rating şi 14,4% cotă de piaţă pe targetul Naţional.

În minutul de aur (12:58), 509.000 de telespectatori urmăreau informaţiile prezentate în cadrul jurnalului de la prânz, conform Kantar Media Romania.

Citește și: Toamna aceasta, românii vor avea parte de multă distracţie, exerciţii pentru minte, interviuri memorabile şi informaţie relevantă, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si