Close sidebar
Close sidebar

Stirile Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari si la orase

Editia de pranz a Stirilor Kanal D de ieri, 3 august, a fost prima optiune a telespectatorilor din intreaga tara si de la orase, plansand statia Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, atat in ceea ce priveste targetul National, cat si cel All Urban.

Laura Macovei,

Stirile Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari si la orase


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In ceea ce priveste targetul Comercial (21-54 National ABCD), Kanal D s-a pozitionat pe pozitia secunda, la mica distanta fata de primul post clasat.  

353.000 de telespectatori din intreaga tara

Conform datelor furnizate de Kantar Media, grupajul informativ prezentat de Ilinca Obadescu a fost urmarit de o medie de 353.000 de telespectatori din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii.

Citeste si: Obiceiuri proaste, dar care ne fac bine

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Ieri, in intervalul orar 12:00 – 13:00, Kanal D a fost lider de piata, pe doua categorii de public, inregistrand 2,0% rating si 12,5% cota de piata, pe targetul National, 1,6% rating si 11,2% cota de piata, pe targetul All Urban, si  1.3% rating si 12,5% cota de piata, pe targetul Comercial.

Citeste si: Vor să ne scape de aglomerație cu 3 pasaje

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI