Reprezentantii Spitalului Municipal "Filantropia" Craiova au sesizat la Sectia 1 Politie ca in cursul zilei de vineri doi pacienti internati in unitatea medicala au murit in conditii suspecte, relateaza News.ro
"Este vorba despre o femeie in varsta de 81 ani, internata la Sectia de Hematologie, si un barbat de 67 ani, din Sectia ATI. Conducerea spitalului a sesizat ca cei doi au decedat in conditii suspecte.

Cadavrele celor doi urmeaza sa fie expertizate de medicii legisti, iar pana la raportul final al acestora se deruleaza o cercetare privind moarte suspecta", a declarat Amelia Barbu, ofiter de relatii publice la Politia Judeteana Dolj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei sustin ca celor doi pacientii le-ar fi fost facute transfuzii de sange inainte de a deceda, dar si ca alti pacienti ar fi acuzat stari de rau dupa ce au primit ingrijiri medicale in Sectia de Hematologie a Spitalului "Filantropia".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si