Dumnezeu a vegheat-o pe ea, pe copiii ei, dar si pe sotul ei, bucatarul italian Giampiero Parete. Sunt inca marcati de ce li s-a intamplat, dar incearca sa treaca peste acel moment. Adriana si sotul ei italian si-au deschis usile casei lor, pentru prima data dupa evenimentul dramatic prin care au trecut.

Sotul Adrianei a acceptat sa vorbeasca deschis despre ce au patit.

El a fost primul care a sunat la 112. Giampiero isi aminteste fiecare clipa. Isi pierduse speranta. Nu credea ca va mai ajunge impreuna cu familia lui la lumina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Intre timp, au fost recuperate corpurile tuturor persoanelor date disparute dupa avalansa de saptamana trecuta, care a ingropat Hotelul Rigopiano din nordul Italiei. Bilantul final anuntat de autoritati, in aceasta dimineata, este dramatic. 29 de morti si 11 supravietuitori, printre care 4 copii.

Nenorocirea s-a produs in urma cu o saptamana, cand 120 de mii de tone de zapada au luat-o la vale si au izbit cu o viteza de aproximativ 100 de kilometri pe ora hotelul in care erau cazati mai multi turisti.

Avalansa a venit in urma mai multor seisme cu magnitudine mai mare de 5 grade pe Scara Richter care au zguduit acea zona. Procurorii italieni au deschis o ancheta in acest caz pentru suspiciuni de neglijenta si posibil omor prin imprudenta.

Managerul hotelului a trimis autoritatilor locale un e-mail chiar in ziua producerii avalansei, in care s-a plans de situatia drumurilor blocate si a atras atenţia ca generatorul nu va rezista mai mult de 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si