De dimineata, Capitala arata ca un oras captiv in nameti. Doar pe arterele principale se putea circula, in rest trotuarele si strazile secundare erau ingropate in zapada.

Putin mai departe de Piata Victorie, pe bulevardul Marasti, pietonii abia daca puteau inainta prin zapada. Priviti-i cum merg in sir indian pe o poteca.

CITESTE SI: Gabriela Firea, sfat pentru bucuresteni: "Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bucurestenii care trebuiau sa ajunga din Rahova la Piata Unirii au avut parte de o surpriza neplacuta. Tramvaiele de pe liniile 23 ai 32 au fost blocate, iar autobuzul 117 a fost deviat, dupa ce o parte din acoperisul fostei fabrici de bere Rahova s-a prabusit. In aceste conditii, oamenii au fost nevoitui sa o ia la pas prin nameti.

Alta zona a Capitalei, alte probleme. Aceasta este strada Matei Basarab sin sectorul 3 al Capitalei. Utilajul a trecut doar o singura data, pe la ora 7.

Oamenii merg linia de tramvai si pe strada, pentru ca pe trotuar nu se circula.

Si pe aeroportul Otopeni ninsoarea a ingreunat activitatea. Niciun avion nu a putut decola in aceasta dimineata  intre orele 6.00 si 8.30.

Utilajele de deszapezire au lucrat incontinu pentru ca avioanele sa poata decola.Asa ca nicio cursa nu a fost anulata.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si