Evenimentul a reunit oameni de succes din diferite domenii de activitate: televiziune, medicină, muzică, antreprenoriat.

"Sunt onorat. Acest premiu nu îmi aparține mie, ci întregii echipe. Este meritul celor alături de care lucrez zi de zi, reporteri, cameramani, sunetiști, colegii din regie. Mă bucur că publicul ne apreciază munca, activitatea pe care o desfășurăm  ", a declarat Christian Sabbagh.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

De 15 ani, Știrile Kanal D sunt alături de milioane de telespectatori din România, onorandu-și misiunea nobilă de a fi în slujba comunității. Grupajele informative ale Kanal D le prezintă telespectatorilor informația relevanță și cele mai importante subiecte de pe agenda publică.

Citește și: Au intrat în atmosfera de Crăciun

O echipa dedicată de reporteri acoperă cele mai importante evenimente din diferite zone ale țării. Știrile Kanal D sunt alături de telespectatori implicându-se în viața comunității prin campanii sociale dedicate, menite să schimbe în bine viața milioanelor de oameni.

Citește și: Cățeii au carnavalul lor

Pe scena evenimentului au mai urcat pentru a le fi înmânate distincțiile Corina Chiriac, Stela Enache, Elena Merișoreanu și multe alte personalități care au influențat în bine comunitățile în care activează.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si