De cele mai multe ori, ministri au grija sa aiba cu ei un consilier pregatit sa ii filmeze cu telefonul cand intra in actiune. Ministrul transporturilor conduce detasat la capitolul postari video pe pagina de socializare. Nici nu-i de mirare. La cate santiere are de vizitat....

"Din cauza temperaturilor execesive nu dau randamentul respectiv...Atunci

nu mai lucram! Iarna nu lucram, ca nu ne permit normativele, vara avem canicula si atunci nu mai lucram deloc si mai si ploua...Ce facem?"

Suparat pe constructori ministrul transporturilor posteaza filmulete in care cearta pe toata lumea. Doar -doar va reusi in mandatul lui sa inaugureze un kilometru de autostrada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ne-ati prins exact in pauza de masa...Pauza de masa, pauza de masa, dar oamenii nu i-am vazut nici pe stanga, nic pe dreapta, nici in mijloc, sa manance, nu i-am vazut deloc!....vorba lunga, saracia omului. saptamana viitoare vin din nou aici. Daca nu vad oameni in santier cum trebuie, nu ca acum, aplicati clauze, penalitati"

Daca la transporturi se filmeaza cu telefonul, la ministerul pentru mediul de afaceri postarile sunt editate video.

Iar ministrul Ilan Laufer isi prezinta programele mai ceva ca un reporter!

"O sa discutam despre programul start up nation, este una fdintre masurile programului de guvernare si isi propune sa stimuleze infiintarea de societati comerciale in Romania"

Se vede ca a invatat ceva din viata mondena. Este atent la detalii, are dictie si stil.

Doamna de la interne are alta abordare. Carmen Dan posteaza mai multe fotografii.

Cand vine vorba de filmulete, ministrul de interne isi dezvaluie latura feminina. Pe pagina de socializare gasesti numai momente fericite!

Optimisti sau nervosi, ministri nostri ne arata ca se pricep la tehnologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si