Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Stormy Daniels a povestit sub jurământ detalii picante din aventura "neplăcută și neașteptată" cu Donald Trump

Actrița Stormy Daniels, aflată în centrul unui scandal judiciar care ar putea pune în pericol candidatura lui Donald Trump pentru Casa Albă, a oferit detalii în instanță cu privire la „întâlnirea intimă” neplăcută și neașteptată cu fostul președinte al Statelor Unite în vârstă de 77 de ani.

Sorin Negru,

Stormy Daniels, mărturie în procesul lui Donald Trump

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Starleta din filmele pentru adulți Stomry Daniels, a depus mărturie în procesul penal deschis fostului președinte Donald Trump din cauza banilor plătiți pentru a păstra tăcerea în timpul cursei prezidențiale din 2016.

Citește și: VIDEO- Două premiere în timp record! Trump, primul fost președinte din istoria SUA, judecat penal și primul inculpat care a adormit în sala de judecată

Donald Trump, candidatul republican la președinție din nou anul acesta, a pledat nevinovat în fața acuzațiilor aduse, informează Sky News.

Stormy Daniels, mărturie despre aventura cu Donald Trump

[Sursa foto: Instagram]

Stormy Daniels, adevărul gol-goluț despre întâlnirea cu Donald Trump

Stomy Daniels, în vârstă de 45 de ani, a fost chemată ca martor în procesul „banilor pentru liniștea” fostului candidat la președinția SUA.

Ea a oferit detalii picante în fața intanței. Daniels a descris modul în care a degenerat o întâlnire de la un turneu de golf.

Cei doi au discutat inițial despre industria filmelor pentru adulți, dar dialogul a progresat într-o „scurtă” întâlnire intimă pe care Trump ar fi inițiat-o după ce a invitat-o ​​la cină și înapoi în apartamentul său de hotel.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Actrița a spus că nu s-a simțit amenințată fizic sau verbal în timpul întâlnirii, dar a perceput un dezechilibru de putere, Trump fiind „mai mare și blocând drumul”.

Ea a spus că i-a fost greu să își ia pantofii după ce aventura intimă s-a terminat „pentru că mâinile îmi tremurau atât de tare”.

Stormy Daniels: „El a spus: 'Oh, a fost grozav.

Să ne vedem din nou, dragă'. Am vrut doar să plec".

„Am dreptate că îl urăști pe președintele Trump?” a întrebat avocatul apărării Susan Necheles. „Da”, a recunoscut Stormy Daniels.

Din detaliile povestite de Daniels, a fost nevoită să treacă prin hotelul lui Trump din Nevada pentru că „este singura cale prin care poți ieși din parcul de golf”. 

Ea nu își explică cum a „rămas amorțită” în ciuda faptului că nu a consumat droguri sau alcool, după ce Trump a împiedicat-o să părăsească camera blocând ușa.

Daniels a povestit că s-a trezit pe pat cu hainele scoase.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mă uitam în tavan și nu știam cum am ajuns acolo, încercam să mă gândesc la altceva decât la ce se întâmplă acolo”, a mărturisit Stormy Daniels.

Stormy Daniels se plânge de "hărțuiri" permanente la adresa ei

Actrița a recunoscut că a fost plătită cu 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea cu privire la relația intimă avută cu Trump.

Stormy Daniels a mărturisit că viața ei a coborât în ​​„haos” după ce înțelegerea a fost făcută publică, spunând că a fost ostracizată și hărțuită la ea acasă.

„Soțul meu îmi pune întrebări, prietenii îmi pun întrebări”, a mărturisit doamna Daniels în ziua 13 a primului proces penal deschis unui fost președinte al SUA.

Daniels a precizat că își dorește să îl vadă închis pe Donald Trump, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI