Noaptea trecută, in jurul orei 04:05 conducatorul unui autovehicul marca Mercedes, care se deplasa pe bd.Dimitrie Cantermir nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, după ce in prealabil nu a respectat semnificatia culorii roșii a semaforului electric.

Polițiștii l-au urmărit până la intersecția străzilor bd. Corneliu Coposu-str.Sf.Vineri unde conducatorul autovehiculului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard de protectie și un stâlp de iluminat public.

Citeste si: VIDEO| Accident teribil. Doi morți după ce un microbuz s-a izbit de un TIR

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

După producerea accidentului rutier, persoana in cauza a coborât din autovehicul și a încercat sa se sustragă, fapt pentru care politistii au pornit în urmărirea acestuia.

Având în vedere faptul că persoana în cauză nu s-a conformat, politiștii au folosit armamentul din dotare fiind executate doua focuri de armă in plan vertical care au contribuit decisiv la prinderea și imobilizarea persoanei în cauză.

În urma verificatarilor,s-a stabilit că persoana în cauză este de naționalitate străină, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul cu care s-a deplasat pe drumurile publice a fost

furat de pe raza unei localități din județul Ilfov.

Străinul a fost predat organelor de poliție judiciară din cadrul IPJ Ilfov-Serviciulul Investigații Criminale, pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă și pentru continuarea cercetărilor.

Citeste si: Grav accident la Filiași. Un adolescent a murit în urma accidentului provocat de prietenul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si