Close sidebar
Close sidebar

Strainii au evitat vacantele in Paris de teama atentatelor

Parisul a cunoscut o cadere a numarului de turisti in acest an, iar acest lucru s-a vazut in bugetul orasului. Extrem de multi turisti asiatici si americani veneau anual in Capitala Frantei si cheltuiau sume importante de bani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anul acesta, acesti turisti, au fost din ce in ce mai putini, fiind descurajati de atentatele teroriste si climatul de instabilitate din Paris.

Datele arata ca in luna iulie s-a inregistrat o scadere a numarului de turisti americani la Paris, cu 6% mai putini, comparativ cu anul trecut. Si agentiile de turism pun pierderile pe seama celor trei atentate majore comise in Franta in ultimul an si jumatate.

Asiaticii sunt si mai ingrijorati de posibilitatea unui atac terorist, mai ales ca in zona lor nu au existat acte de o asemenea cruzime sau anvergura.

Parisul este cel de-al doilea cel mai vizitat oras din Europa, dupa Londra. In 2015, in Capitala Frantei au fost in jur de 15 milioane de turisti.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI