Mihaela este de părere că toți concurenții sunt împotriva ei doar pentru faptul că este într-un cuplu cu Robert.

Robert și Mihaela se tem că povestea lor de dragoste ar putea lua sfârșit

Mihaela este în pericol de eliminare în gala de duminică, iar Robert este devastat de votul băieților. Aceștia s-au gândit că singura soluție prin care Patrick ar putea părăsi emisiunea, ar fi să o propună spre eliminare pe Mihaela.

Citește și: Mihaela și Robert, date la malul mării. Vor forma cei doi un cuplu?

Radu și-a arătat satisfacția în momentul în care Mihaela a fost scoasă în față, iar Laurențiu a ținut să-I atragă atenția.

Citește și: Băieții s-au săturat de lacrimile Lorenei. Concurenta se simte neînțeleasă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

” Te crezi șmecher? Ești bărbat dacă te crezi nesimțit aici? O iei pe fata aia la mișto pentru că e în față sau care e problema? ” a spus Laurențiu.

Patricia a încins atmosfera în ”Casa Iubirii”. Concurenta a dansat pentru Radu

Patricia a făcut show în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Aceasta i-a dansat lui Radu chiar sub privirile Cristinei.

Citește și: Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Vizibil afectată de situație, Cristina nu a putut privi cum Radu se bucură de dansul Patriciei, iar băieții i-au remarcat supărarea.

Toata casa, în special băieții, au apreciat mișcările orientale ale Patriciei. Patrick nu s-a putut abține și a strigat ”Bravo, Patricia”, spre surprinderea Cristinei.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Radu s-a simțit foarte bine în compania Patriciei și a apreciat faptul că este o fată deschisă și distractivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si