Sute de polițiști au efecutat 130 de razii pe străzile din județul Constanța, în acest weekend. În urma acțiunilor efectuate, mai mulți șoferi au fost sancționați.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, șoferii au fost testați pentru consumul de alcool sau substanțe interzise.

Razii în județul Constanța. Sute de șoferi au fost sancționați

În județul Constanța autoritățile se pare că au realizat 130 de razii.

Se pare că au participat 650 de polițiști, care au verificat peste 900 de persoane.

Sutele de polițiștii au fost nevoiți să aplice peste 600 de sancțiuni contravenționale după ce au găsit mai multe nereguli. De asemenea, 52 de persoane au rămas fără dreptul de a conduce. Se pare că polițiștii au retras 20 de certificate de înmatriculare și au constatat 14 infracțiuni.

Citește și: Cine ar fi putea fi criminalul tinerei însărcinate, găsită îngropată într-o pădure, la o săptămână de la dispariție? Suspectul este un fost polițist, care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie

razii constanta

 Care este rezultatul zecilor de razii?

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au desfășurat acțiuni cu forțe mărite pe raza întregului județ, scopul acestora fiind acela de a asigura menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, desfășurarea unui trafic rutier în

siguranță și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

Astfel, în această perioadă, aproximativ 650 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, transporturi, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiun Speciale au desfășurat peste 130 de acțiuni în localitățile urbane și rurale.

Au fost legitimate, prin aplicația eDAC, peste 900 de persoane, au fost testați cu aparatul etilotest aproximativ 300 de conducători auto și au fost verificate aproximativ 650 de vehicule.

Citește și: Descoperire șocantă într-o gospodărie din Alba! Polițiștii au fost sesizați de o femeie. "Vecinul său este...."

razii constanta

Străzile din Constanța au fost luate cu asalt de sute de polițiștii

[Sursa foto: istockphotos]

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 603 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 332.000.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 52 de premise de conducere, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 14 infracțiuni la regimul circulației rutiere", se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța, potrivit antena3.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si