Nicoleta Rădanțu, în vârstă de 41 de ani și mamă a două fete, de 8 și 17 ani, are nevoie urgentă de ajutor. Familia sa are nevoie de bani care nu pot fi strânși într-un timp record, cu niște venituri obișnuite. 

Strigăt de ajutor pentru Nicoleta! Ea a fost diagnosticată cu leucemie acută și are nevoie urgentă de tratament: „Rugați-vă pentru mine!”

Citește și: Peste 6.300 de noi cazuri de Covid-19 și 37 de decese au fost înregistrate în ultima săptămână

Nicoleta, despre problemele sale medicale

Nicoleta a vorbit despre parcursul său de la început și până în punctul în care a primit diagnosticul crunt: leucemie acută.

„În decembrie, din cauza unei răceli am descoperit că am pietre la fiere și am nevoie de o operație. În urma analizelor pre operatorii mi-a fost descoperită o anemie și am fost trimisă la un hematolog pentru investigații amănunțite. Din nefericire, aceste analize au confirmat diagnosticul de leucemie acută, ceea ce înseamnă că am nevoie urgentă de tratament, dar și de transfuzii de sânge.

Citește și: Pe ce dată pică Floriile 2023. Tradiții pentru duminica de dinaintea Paștelui

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tratamentul este unul lung și costisitor, de aceea, îndrăznesc să apelez la ajutorul vostru, oricât de mic ar fi acesta. Soţul meu nu mai poate merge la serviciu pentru ca trebuie să se ocupe de fete şi să-mi fie şi mie alături!”, a povestit femeia.

Strigăt de ajutor pentru Nicoleta! Ea a fost diagnosticată cu leucemie acută și are nevoie urgentă de tratament: „Rugați-vă pentru mine!”

Cum o putem ajuta pe Nicoleta?

Nicoleta poate fi ajutată să treacă peste boala nemiloasă prin donații în conturile specificate mai jos.

Citește și: FOTO- Adda, apel alarmant către toți părinții: „Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap!”

„Orice sumă mă poate ajuta să plătesc tratamentul, să mă pot lupta să mă vindec pentru a putea fi în continuare alături de familia mea. Dacă nu vom avea nevoie de toti banii primiti, ii vom dona la rândul nostru. Si dacă nu puteți dona bani va rog, rugați-vă pentru mine!”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Buna Vestire 2023. Ce nu se face în această zi sfântă?

RO86BRDE190SV13118391900

Beneficiar Rădanțu Marian, valută  euro

RO82BRDE190SV13118471900

Beneficiar Rădanțu Marian , valută  ron


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si