Close sidebar
Close sidebar

Strigătul disperat al familiei frumoasei Diana! "Medicul sef a refuzat transfuzia salvatoare și a spus că are dreptul să o deconecteze de aparatele care o țin în viață"

Diana are meningită și se află în moarte cerebrală, la Spitalul Județean din Sibiu. Deși tânăra începe să aibă semne vitale iar familia dorește să i se facă o transfuzie de sânge, medicii refuză cu desăvârșire.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

"❗️❗️❗️Salvați-o pe Diana❗️❗️❗️

Caz disperat de meningita la Sibiu. Din 4.01 Diana este internata la Spitalul Județean de Urgentă Sibiu, declarată in moarte cerebrala in 6.01 la ora 22:00, părinții aflând diagnosticul in 7.01 in jurul orei 11:00. In tot acest timp, ea se lupta sa trăiască și dand diverse semne pe care și unii asistenți le-au observat dar medicii le ignora.

Astăzi, 15.01, când Diana împlinește 24 de ani, s-a propus din partea unui medic o transfuzie de sânge pe care medicul șef de la ATI a refuzat-o motivând ca nu se mai poate face nimic, spunându-i mamei ca el are dreptul de a o deconecta de la aparate. Familia este disperata!
Vi se pare normal ceea ce se intampla in spitalele noastre?", a scris o apropiată a Dianei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Diana împlinește astăzi 24 de ani, iar medicii au anunțat familia că vor să o deconecteze de la aparate

Povestea Dianei- cum a început calvarul

Diana Ghisoiu a ajuns, mai întâi, la Spitalul Militar din Sibiu, în data de 4 ianuarie. Potrivit apropiaților și familiei, aceasta suferise o răceală și acuza dureri de cap, însă lua tratament.

Calvarul ei a început în jurul orei 16.00, atunci când părinții au dus-o la spital, fiindcă tânăra nu se simțea bine. Avea dureri îngrozitoare de cap și febră.

Familia spune că la scurt timp, medicii au diagnosticat-o cu meningită și i-au prescris un tratament. Medicii de la Militar au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență, însă ambulanța a venit abia după o oră, când fata avea convulsii și crize.

Aici, alte păreri și alte tratamente. La finalul serii, Diana era în comă, iar două zile mai târziu intrase în moarte cerebrală.

Revoltător este faptul că părinții au aflat „din greșeală” de starea Dianei. Mama acesteia a mers să îl întrebe pe doctor cum se mai simte, iar acesta i-a dat femeii un răspuns tulburător: „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea, nu vin eu să vă anunț”.

Deși familia și prietenii fetei le-au cerut doctorilor să îi facă o transfuzie de sânge, aceștia refuză cu desăvârșire, spunând că nu se mai poate face nimic pentru fată și că ar trebui să o deconecteze de la aparate. Această cumplită veste le-a fost dată rudelor chiar astăzi, când fata împlinește 24 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI