„Numele meu este Kayla Muller si am nevoie de ajutor”, spune tanara in inregistrare. Videoclipul de 10 secunde se termina chiar inainte ca ea sa spuna unde se afla. Inregistrarea a fost facuta in august 2013 de catre militantii ISIS din Siria, pe care au trimis-o parintilor ei, insa a fost data publicitatii abia acum, relateaza Daily Mail.

Intr-un interviu, mama tineri a vorbit despre momentul in care si-a vazut fiica ostatica.

„Am vazut cat de slaba este. Ochii ei erau limpezi. Mi s-a rupt sufletul, insa totodata i-am vazut puterea”, a povestit femeia.

Tanara din Arizona a fost rapita impreuna cu iubitul ei de ISIS dintr-un vehicul al Medicilor Fara Frontiere, din apropierea unui spital din Alep, in 4 august 2013, unde lucrau la reteaua de internet a institutiei. Jihadistii au cerut milioane de dolari pentru eliberarea ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Negocierile n-au inceput insa pana in luna mai, 2014, iar la cateva zile mai tarziu, parintii au fost informati ca tanara este sanatoasa. Atunci le-a spus ca rapitorii o vor elibera pentru 5 milioane de euro. Ultimele cuvinte ale tinerei au fost „La revedere”.

Parintii si-au pus sperantele in grupurile non-guvernamentale pentru care tanara lucra in Siria, insa ea nu s-a mai intors niciodata acasa.

Muller a stat in captivitate 18 luni, timp in care a fost sclava sexuala in Siria. Viata i s-a sfarsit in luna februarie a anului trecut, intr-un atac aerian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si