Close sidebar
Close sidebar

Strigatul disperat dupa ajutor al unei tinere rapite de ISIS si transformata in sclava sexuala: "Ajutati-ma!" Cateva luni mai tarziu, fata a murit, dupa ce a fost supusa unor chinuri ingrozitoare

O inregistrare socanta arata o tanara care cere ajutor disperata, dupa ce a fost capturata de catre luptatorii Statului Islamic, in Siria.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Numele meu este Kayla Muller si am nevoie de ajutor”, spune tanara in inregistrare. Videoclipul de 10 secunde se termina chiar inainte ca ea sa spuna unde se afla. Inregistrarea a fost facuta in august 2013 de catre militantii ISIS din Siria, pe care au trimis-o parintilor ei, insa a fost data publicitatii abia acum, relateaza Daily Mail.

Intr-un interviu, mama tineri a vorbit despre momentul in care si-a vazut fiica ostatica. „Am vazut cat de slaba este. Ochii ei erau limpezi. Mi s-a rupt sufletul, insa totodata i-am vazut puterea”, a povestit femeia.

Tanara din Arizona a fost rapita impreuna cu iubitul ei de ISIS dintr-un vehicul al Medicilor Fara Frontiere, din apropierea unui spital din Alep, in 4 august 2013, unde lucrau la reteaua de internet a institutiei. Jihadistii au cerut milioane de dolari pentru eliberarea ei.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Negocierile n-au inceput insa pana in luna mai, 2014, iar la cateva zile mai tarziu, parintii au fost informati ca tanara este sanatoasa. Atunci le-a spus ca rapitorii o vor elibera pentru 5 milioane de euro. Ultimele cuvinte ale tinerei au fost „La revedere”.

Parintii si-au pus sperantele in grupurile non-guvernamentale pentru care tanara lucra in Siria, insa ea nu s-a mai intors niciodata acasa.

Muller a stat in captivitate 18 luni, timp in care a fost sclava sexuala in Siria. Viata i s-a sfarsit in luna februarie a anului trecut, intr-un atac aerian.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI