Potrivit puratatorului de cuvant al SMURD, primul apel al lui Gyuri Pascu a avut loc la 4:46, insa jurnalistii de la Gazeta Sportului au aflat ca a mai existat un apel inainte, la ora 3:26. Ambulanta a recunoscut, insa Serviciul de Telecomunicatii a dezvaluit ca au existat, de fapt, trei apeluri. Ultimul a fost inregistrat la ora 4:42.

"In urma cautarilor efectuate in baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 Bucuresti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastra, si petrecut in data de 26 septembrie anul curent, la orele 03:23, 04:42

si 04:53. Persoana care a efectuat primul apel a anuntat o urgenta medicala, motiv pentru care a fost transferat Dispeceratului de Urgenta al Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov.

Apelanta a revenit precizand ca, deşi la adresă a fost un echipaj de ambulanta, nu stie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat catre acelasi Dispecerat. La ultimul apel s-a anuntat ca starea pacientului s-a agravat, cazul intrand in zona de competenta a ISU – SMURD catre care a fost directionat. Datele referitoare la codurile de urgenta sunt de competenta agentiilor de interventie”, arata STS.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astfel, in urma primului apel, cel de la 3:26, medicul sosit la locuinta artistului i-a pus diagnosticul de „atac de panica”.

Dupa aproape o ora, sotia lui Ioan Gyuri Pascu suna inca o data la urgente, apel ascuns de Ambulanta.

La ora 4.53, sotia artistului revine cu cel de-al treilea apel. Primul medic ajunge la 5.10, dupa 28 de minute de la cel de-al treilea apel.

Mai multe detalii despre acest caz pe tolo.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si