Close sidebar
Close sidebar

Student de 20 de ani, mort într-o cameră de cămin din București

Un student în vârstă de 20 de ani a fost găsit fără suflare în camera de cămin, cel mai probabil din cauza unei supradoze.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol

Un student de 20 de ani al Academiei de Studii Economice, a fost găsit decedat într-un cămin din București. Din primele informații ale polițiștilor, se pare că tânărul ar fi murit din cauza unei supradoze.

Cel care l-a găsit pe student decedat în căminul de pe Bulevardul Energeticienilor, în care locuia de puțin timp este chiar prietenul său. Mai mult, femeile de serviciu de la cămin cred că tânărul era mort de mai multe zile, poate chiar de vinerea trecută, potrivit observator.ro.

Cel care l-a găsit pe student decedat în căminul de pe Bulevardul Energeticienilor, în care locuia de puțin timp este chiar prietenul său

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Singura creșă din lume care îngrijeşte nou-născuţi dependenţi de droguri: „Când vezi un bebeluş în sevraj, nu uiţi niciodată!”

De asemenea, studentul, care era din Focșani a locuit într-un alt complex studențesc, Arcca Vitan, de unde ar fi fost dat afară tot din cauza problemelor cu drogurile.

Totodată, din cauza adicției ar fi fost dat afară și de la facultatea unde studia.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI