„Muscaturile s-au umflat destul de tare. S-au inrosit. Am fost la medic, mi-a prescris antialergice, niste pastile, si mi-a zis sub nicio forma sa nu mai stau in camera aia”, povesteste studentul, pentru Digi 24.

si asta a si facut. Cand a vazut ca nici dupa dezinsectie nu scapa de problema… s-a mutat la niste prieteni, alaturi de colegul sau de camera.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La inceput, si-a spus ca nu e o problema chiar atat de mare. A obtinut cu greu locul in camin, pentru care plateste 160 de lei/luna, asa ca nu a lasat niste insecte sa-i strice planurile.

„Am fost la administratie, am anuntat. Solutia lor a fost sa vina sa faca dezinsectie cu noi in camera. Cu alte cuvinte, voiau sa ne imbibe saltelele cu insecticide si dupa aia noi sa dormim in ele”, mai spune acesta.
Pana la urma, administratia caminului a ars vechile saltele, dar le-a inlocuit cu altele, tot pline cu plosnite. Tanarul a cautat diverse solutii in comert care sa le combata, dar… degeaba.

„Plosnitele si gandacii sunt la ordinea zilei la noi.

Pe langa gandaci si toate cele exista si conditii insalubre si la dusuri. Exista mucegai, nu sunt intretinute”, confirma si vicepresedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania, George Bunescu.
intrebat de reporterii Digi24 despre situatia existenta in caminul A, din campusul Leu, rectorul Universitatii Politehnice Bucuresti, Mihnea Costoiu, a spus ca… este ocupat. Pentru informatii l-a recomandat pe directorul Directiei Generale Administrativ Economica. Acesta, insa, nu a putut fi contactat.

In schimb, tot in Capitala, exista mai multe campusuri particulare, unde o camera costa de la 120 de euro, dar macar arata ca in strainatate. Iata cum sunt dotate caminele studentesti private:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si