Close sidebar
Close sidebar

Studenta care s-a aruncat pe geam, la Iași, trăiește o dramă teribilă. Nu va mai putea merge niciodată

Destin crunt pentru studenta de 22 de ani care s-a aruncat pe geam din campusul universitar, din Iași.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata se află internată în spital, este stabilă și conștientă, însă drama abia acum începe. Ea este paralizată la nivelul membrelor inferioare.

Tânăra a vrut să-și ia viața pe 1 martie. Ea s-a aruncat de la o fereastră a căminului Titu Maiorescu de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", din Iași.

"A revenit la noi în spital, este internată în ATI, pentru Ortopedie. Este conştientă, stabilă, dar cu paraplegie (n.red. paralizia ambelor membre inferioare)", a precizat pentru Ziarul de Iaşi prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie susţin că nu se ştie când va reveni la unitatea medicală pentru intervenţia chirurgicală de la nivelul coloanei vertebrale.

Citeste si: Imagini halucinante surprinse la Galați! Un medic a fost atacat de un tânăr pe holurile spitalului. De la ce a pornit agresiunea

"Va trebui să revină la noi când va fi stabilizată, ceea ce trebuie făcut la noi nu este o urgenţă, a fost redirecţionată la «Sf. Spiridon» pentru problema care era vitală, care ar fi putut duce la complicaţii grave, vitale", a declarat dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Citeste si: Tatăl Andreei Bălan face lumină în cazul artistei: "Au greșit anestezia"

S-a legat la ochi și s-a aruncat pe geam

Colegii și prietenii spun că ea era mai retrasă, dar comunicativă. Nu avea mulți prieteni și prefera să-și petreacă timpul cu iubitul ei cu care avea o relație de mai mulți ani. Nu se știe exact de ce a vrut să pună punct vieții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI