Programul "Parteneriat intre generatii in municipiul Bucuresti” a fost aprobat cu 32 de voturi "pentru, cinci "impotriva” si 10 abtineri in sedinta extraordinara a Consiliului General.

Proiectul se adreseaza persoanelor varstnice, celor defavorizate si studentilor din provincie care studiaza la o facultate din Bucuresti, cu varsta pana in 26 de ani, care au media peste 8 si nu au obtinut un loc de cazare la camin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Studentii care vor sta in gazda la o persoana varstnica vor primi o bursa in valoare de 500 de lei, in schimbul oferirii unor lucruri de stricta necesitate, precum cumparaturi, participarea la spectacole sau cumpararea de medicamente, informeaza News.ro.

Tot in cadrul acestui proiect, tinerii vor primi o bursa din parea Primariei Capitalei cu conditia de a face dovada ca sunt intr-un acord cu o familie care are copii si care nu are posibilitatea sa-i duca la meditatii, sa le ofere acestora cunostinte de limba romana, limbi straine, matematica sau alte materii.

Studentii care vor sa se inscrie in acest proiect o pot face pe adresa [email protected].


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si