Close sidebar
Close sidebar

Studentii care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi vor primi de la Primaria Capitalei o bursa de 500 de lei

Studentii care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sau ii duc la spectacole vor primi o bursa de 500 de lei din partea Primariei Capitalei, potrivit unui proiect aprobat marti in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.


DISTRIBUIE
acest articol

Programul "Parteneriat intre generatii in municipiul Bucuresti” a fost aprobat cu 32 de voturi "pentru, cinci "impotriva” si 10 abtineri in sedinta extraordinara a Consiliului General.

Proiectul se adreseaza persoanelor varstnice, celor defavorizate si studentilor din provincie care studiaza la o facultate din Bucuresti, cu varsta pana in 26 de ani, care au media peste 8 si nu au obtinut un loc de cazare la camin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Studentii care vor sta in gazda la o persoana varstnica vor primi o bursa in valoare de 500 de lei, in schimbul oferirii unor lucruri de stricta necesitate, precum cumparaturi, participarea la spectacole sau cumpararea de medicamente, informeaza News.ro.

Tot in cadrul acestui proiect, tinerii vor primi o bursa din parea Primariei Capitalei cu conditia de a face dovada ca sunt intr-un acord cu o familie care are copii si care nu are posibilitatea sa-i duca la meditatii, sa le ofere acestora cunostinte de limba romana, limbi straine, matematica sau alte materii.

Studentii care vor sa se inscrie in acest proiect o pot face pe adresa parteneriatintregeneratii@pmb.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI