Studentii au calatorit cu trenul, gratis, pentru ca in noaptea modificarii Codului penal premierul a aprobat si calatorii gratuite pentru studenti, conform Digi 24.

Studentii au ajuns in Gara de Nord din Bucuresti duminica dimineata, cu o intarziere de 45 de minute.„Clujul apare, Dragnea dispare”, au strigat ei inca din gara. Au fost intampinati de alti tineri din Bucuresti, cu cafea si ceai. Clujenii au marturisit ca au dormit putin, dar au avut un drum linistit.

Dupa ce s-au intalnit in gara, studentii bucuresteni si clujeni au pornit de la gara spre DNA. Ei vor merge apoi in Piata Victoriei, la Guvern.
„Bucuresti, multumim! Am venit sa ne unim!”, au scandat studentii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

„Ne-am odihnit dupa cinci zile de protest la Cluj si ne-am odihnit vocile pentru seara asta, pentru ca am venit aici sa mergem in piata si sa protestam din nou, deoarece nu credem pana nu vedem, cum strigam si aseara in Cluj, pana nu vedem ca guvernul va face acea sedinta extraordinara, noi vom fi tot in strada”, promite unul dintre studenti.

„Noi credem ca e important sa fim si la Capitala si sa ne alaturam compatriotilor nostri si vrem sa aratam ca, la fel cum la 89, studentii n-au dormit, nu dorm nici acum.

„Ne-am mobilizat cu pancarte si cu steaguri si sloganuri, foarte multa lume pe care nu-i cunosc si care au vazut evenimentul nostru pe Facebook au venit cu sendvisuri facute de ei, cu dulciuri, cu cafea, cu ceai. E uluitor, e emotionant!”, spune o studenta de la Cluj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si