La proiect au lucrat aproximativ 40 de studenti, insa doar opt dintre ei au rezistat pana la finalizarea prototipului. Prototipul are un motor de 2,4 litri cu 110 cai putere, iar proiectarea acestuia ar fi ajuns sa coste undeva intre 16.000 – 17.000 euro.

„Mult de lucru nu mai este, dorinta mea de acum este sa o omologam, sa mergem cu ea pe strada, cu numere romanesti, acesta ar fi un pas cu adevarat important.

Daca nu ne iese asta, nu am facut nimic. Sa fim clari, ma pot omologa in Republica Moldova sau altundeva, dar e jenant, nu credeti? Cum sa fac o masina care a plecat de la o idee frumoasa, romaneasca, si sa fie cu numere straine? Daca ar fi finantare sa o omologam, am putea merge sa aratam masina si altora si sa le spunem: «uite, altii au stiut sa distruga industria, iar altii cu o mana de entuziasti, in conditii care nu sunt de uzina, au facut o masina»”, a spus Sachelarie, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cititi mai mult AICI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si