Close sidebar
Close sidebar

Studentii vor calatori gratuit cu trenul incepand cu 1 februarie

Studentii vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar începand cu data de 1 februarie, a precizat luni, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Pavel Nastase.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Gratuitatea pentru studenti la trenuri intra în vigoare de la 1 februarie 2017. Calatoriile pe tren pentru studenti sunt gratuite începand cu 1 februarie", a spus Nastase.

Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii înmatriculati la forma de învatamant cu frecventa, în institutiile de învatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
 

"Gratuitatea pentru studenti la trenuri intra în vigoare de la 1 februarie 2017. Calatoriile pe tren pentru studenti sunt gratuite începand cu 1 februarie", a spus Nastase pentru AGERPRES.

Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii înmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI