Close sidebar
Close sidebar

Studentul libian care si-a ucis iubita, reactii halucinante in penitenciar! Izbucnirile violente i-au adus mai multe sanctiuni!

Ahmed Othman, studentul libian in varsta de 23 de ani, care si-a hacuit iubita si un vecin, nu este deloc un detinut model. El a facut scandal in arest si a amenintat gardienii, si, in urma acestui comportament, i-au fost aplicate mai multe sanctiuni.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ahmed Othman venise in Romania cu tatal sau, angajat al ambasadei Libiei, in Bucuresti. Tanarul obisnuia sa consume droguri si, uneori, era agresiv. La jumatatea lunii februarie, i-a taiat gatul iubitei sale, Raluca Maria Patulea, cu o singura lovitura de cutit. Apoi i-a ucis pisica si la iesirea din bloc a omorat un vecin de-al fetei, in varsta de 64 de ani.

Tanarul a fost inchis la Spitalul Penitenciar Rahova-Bucuresti si in perioada respectiva a facut des scandal si a amenintat gardienii si mascatii. Ca o sanctiune aplicata in urma acestui comportament libianul nu a mai putut primi vizite in arest timp de doua luni.

Dupa aceasta sanctiune de doua luni, libianul nu va avea dreptul sa primeasca vizite pentru inca alte trei luni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Sursa: SPYNews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI