Close sidebar
Close sidebar

SUA: 28 de raniti dupa ce un sofer beat a intrat cu o camioneta in multimea de la parada Mardi Gras din New Orleans

Autoritatile americane au anuntat ca 28 de persoane au fost ranite, dupa ce un barbat in stare de ebrietate a intrat cu o camioneta in mijlocul multimii care asista la renumita parada Mardi Gras din metropola New Orleans. Presa locala a relatat ca 12 persoane sunt internate in stare critica, iar printre raniti s-ar numara inclusiv o politista care asigura securitatea la parada, transmite Reuters.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Camioneta se deplasa pe singura banda din zona deschisa traficului, atunci cand a lovit trei autovehicule, inclusiv o autobasculanta, inainte de a vira brusc spre multimea care asista la parada Mardi Gras.

Politistii l-au arestat imediat pe soferul camionetei, care potrivit martorilor parea sa fie sub influenta unor bauturi alcoolice sau droguri.

Primarul Mitch Landrieu a sustinut intr-o declaratia ca este vorba de un "sofer beat".

Imaginile video au surprins haosul care a urmat accidentului, insa parada "Krewe of Endymion"- cea mai mare si populara din sezonul Mardi Gras- a continuat pe strazile din New Orleans.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Agentii Biroului Federal de Investigatii au anuntat ca vor colabora cu autoritatile locale pentru a determina daca a existat vreo incalcare a legislatiei federale.
 

Acesta nu este singurul incident de la festivitatile Mardi Gras.

Cu doar cateva ore mai devreme, arma unui barbat s-a declansat accidental intr-o toaleta publica din New Orleans.

Foto: Arhiva

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI