O mare companie aeriană şi-a avertizat deja clienţii, cu scuzele de rigoare, că vor avea de stat la coadă. Pasagerii care sosesc în Statele Unite cu avionul trebuie să prezinte şi un test negativ efectuat în ultimele trei zile, pe lângă dovada vaccinării.

Astfel, United Airlines se aşteaptă luni ca  numărul pasagerilor internaţionali să fie cu aproximativ 50% mai mulţi, faţă de ziua de luni trecută, când a avut aproximativ 20.000.

Citeste si: Pandemia s-ar putea încheia în 2022. "SARS-CoV-2 va rămâne un virus imprevizibil"

Călătorii ar trebui să fie pregătiți pentru cozi lungi

Se pare că și directorul general al Delta Air Lines, Ed Bastian, a avertizat că călătorii ar trebui să fie pregătiţi pentru cozi lungi.

"Va fi puţin mai dificil la început. Vă asigur că vor fi cozi, din păcate", a spus Bastian, adăugând că "o vom rezolva".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Delta a declarat că în cele şase săptămâni de când a fost anunţată redeschiderea SUA că a înregistrat o creştere cu 450% a rezervărilor internaţionale la punctele de vânzare, faţă de o prioadă de şase săptămâni anterioare anunţului.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kevin Munoz, a declarat pe Twitter: ”Deoarece ne aşteptăm la o cerere mare atunci când SUA vor ridica restricţiile de călătorii aeriene şi terestre de luni, luăm măsuri semnificative pentru a fi pregătiţi, prin asigurarea de resurse suplimentare”.

Administraţia Biden a avut mai mai multe discuţii cu companiile aeriene americane pentru a se pregăti pentru afluxul de călători suplimentari care vor începe să sosească pe aeroporturile americane şi a avertizat călătorii care traversează din Canada şi Mexic pe uscat sau cu feribotul să fie pregătiţi pentru aşteptări mai lungi începând de luni.

Cozi lungi în aeroport

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 5.028.536 milioane de oameni au murit din cauza virusului Sars-Cov-2, de la finalul anului 2019

SUA nu acceptă orice tip de vaccin

Una dintre marile probleme o reprezintă faptul că Statele Unite acceptă doar imunizarea persoanelor cu seruri autorizate de OMS sau de agenţiile americane. Nu va fi luat în calcul, de exemplu, vaccinul rusesc Sputnik, folosit în aproape 70 de ţări printre care Ungaria, Slovacia şi Mexic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si