UPDATE: Testele la Matematică s-au publicat!

Subiecte Matematica Evaluare Națională 2024- clasa a 2-a- Testul nr. 1

Subiecte Matematica Evaluare Națională 2024- clasa a 2-a- Testul nr. 2

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Subiectele la Matematică și Științele Evaluării Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a vor fi anunțate azi, 16 mai.

Examenul la Matematică va dura 30 de minute.

Subiectele la Matematică Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a

Subiectele la Matematică pentru Evaluare Națională 2024 clasa a 2-a se vor publica pe site-ul subiecte.edu.ro/2024/evaluarenationala2/, în categoria Teste,  în jurul orei 15:00. 

Rezultatele elevilor la Evaluarea Națională pentru clasa a 2-a nu se trec în catalog.

Ministerul Educației precizează că testele sunt evaluate în cadrul școlilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul acestora, în termen de cel mult șapte zile de la data susținerii ultimului examen.

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Subiecte Evaluare Națională 2024 clasa a 2-a pentru Română citit: Unde și la ce oră se publică testele primite de elevi?

Examenele au o structură și caracteristici de evaluare similare celor administrate în anii anteriori.

Testele sunt elaborate de Centrul Național Pentru Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), au un format asemănător evaluărilor internaționale și implică un nivel mediu de dificultate.

Elevii au la dispoziție 30 de minute pentru rezolvarea subiectelor la Matematică

Durata alocată rezolvării este de 30 de minute pentru fiecare test administrat (Evaluare Națională 2024- clasa a 2-a), respectiv de 60 de minute pentru fiecare test administrat (Evaluare Națională 2024- clasa a 4-a și clasa a 6-a).

Testele sunt evaluate în cadrul școlilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul acestora, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 pentru clasa a 2-a

[Sursa foto: freepik]

Ca element de noutate pentru anul 2024 pentru administrarea și valorificarea rezultatelor înregistrate, colectarea datelor rezultate din evaluarea testelor scrise va fi realizată cu ajutorul unei noi aplicații digitale. Aceasta va permite, pe de o parte, colectarea datelor în condiții de siguranță și de control optimizat al calității și, pe de altă parte, va oferi comisiilor de evaluare acces la propriile date de evaluare ale elevilor și va permite valorificarea rapidă și flexibilă a acestora.

Astfel, va fi facilitată realizarea rapoartelor clasei și a raportului școlii, fără eforturi birocratice suplimentare și într-un timp mai scurt.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si